Naar hoofdinhoud Naar footer

Save the date: 'Al die tijd/kwaliteit'

Dit jaar bestaan de Vilans-protocollen 25 jaar. Al die tijd kan je vertrouwen op de protocollen, ter ondersteuning van het leveren van goede zorg. Jullie wisten onze protocollen te vinden als het nu gaat om zwachtelen, injecteren of tijdens de mondverzorging. Zonder jullie vragen en feedback was dit niet gelukt! Want we schrijven de Vilans-protocollen voor en met jullie!

Update

Je kan je nu aanmelden voor dit evenement! Klik hier voor meer informatie en de aanmeldlink.

--- 

Ook de Databank erkende interventies viert een jubileum. Het erkenningstraject bestaat 15 jaar; in de databank vind je een overzicht van onderbouwde en effectieve interventies die goed uitvoerbaar zijn in de ouderen- en gehandicaptenzorg. 

We staan graag stil bij deze twee bijzondere momenten. Daarom organiseert Vilans op 7 oktober, in de Jaarbeurs Utrecht, een speciale dag om samen terug én vooruit te blikken op ‘Al die tijd/kwaliteit!’  

Hier wil je bij zijn! 

Kom samen met je collega’s naar deze dag, laat je inspireren tijdens de interessante workshops en wissel kennis en ervaring uit met je vakgenoten. Ook is er tijd en ruimte voor ontspanning. Vanuit het erkenningstraject 'Interventies in de langdurige zorg' zijn we aanwezig op de informatiemarkt en we organiseren in samenwerking met Cordaan een workshop. Je krijgt daarin meer informatie over wat het Erkenningstraject Interventies inhoudt en wat het oplevert. Cordaan deelt ervaringen met het traject ‘Sprekende Handen’, een goed onderbouwde interventie voor mensen met dementie in het verpleeghuis om sociaal isolement te verminderen. Ook wisselen we met de deelnemers ideeën uit over het werken aan kwaliteit van interventies en aanpakken in de eigen organisatie

Wees er snel bij, want er is plaats voor 200 gasten. Aanmelden is gestart. Klik hier.

Meer informatie over deze speciale dag en de mogelijkheid om je aan te melden, volgen via de nieuwsbrieven en kanalen van Vilans en via de website van Databank interventies.  

Noteer 7 oktober dus alvast in je agenda!